Multi Server Deployment Fails

Topics: Server Deployment
Apr 2, 2013 at 11:27 PM
Hi, I've got a multi server deployment to two servers in a biztalk group that is failing on the first server and succeeding on the second. We are following the guide "Multi-Server Deployment (BizTalk Group)" in the help and making sure we are "unchecking" the checkbox on the final page of the wizard.

It fails at DeployVDirs on the first server only with the error that the application not found in the configuration database. Since this is the first server, and the application is deployed to biztalk server on the last server in the group, should it be failing here? Here's the trace...

DeployVDirs:
Virtual directory 'BTSCrisCard' created/updated with path 'C:\Program Files (
x86)\Intergraph IIF BTSCrisCard\1.0.1\BTSCrisCard.Services'.
Modifying NTFS permissions on virtual directory folders...
processed dir: C:\Program Files (x86)\Intergraph IIF BTSCrisCard\1.0.1\BTSCri
sCard.Services
processed dir: C:\Program Files (x86)\Intergraph IIF BTSCrisCard\1.0.1\BTSCri
sCard.Services\App_Data
processed file: C:\Program Files (x86)\Intergraph IIF BTSCrisCard\1.0.1\BTSCr
isCard.Services\WcfService_BTSCrisCard_Orchestrations.svc
processed file: C:\Program Files (x86)\Intergraph IIF BTSCrisCard\1.0.1\BTSCr
isCard.Services\Web.config
Done modifying NTFS permissions on virtual directory folders.
App pool 'BTSCrisCardAppPool' assigned to virtual directory 'BTSCrisCard'.
App pool 'BTSCrisCardAppPool' identity configured as user 'lab9\BTSUserPRD'.
Microsoft (R) BizTalk Application Deployment Utility Version 3.8.477.2
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

Error: Application "BTSCrisCard" not found in configuration database.


Command failed with 1 errors, 0 warnings.


Thanks

Andy
Coordinator
Apr 3, 2013 at 3:52 AM
Hi Andy,

I'm guessing that you have IncludeCompsAndVDirsAsResources set to True? If so, do you have a specific reason why? I'm asking because I believe that this particular property should really be removed from the Framework.

Thanks,
Tom
Apr 3, 2013 at 4:02 AM
That is set to true in our project. We don't need it. Setting this to false.

Thanks for the response.
Apr 3, 2013 at 10:26 PM
That is set to true in our project. We don't need it. Setting this to false.

Thanks for the response.