This project has moved and is read-only. For the latest updates, please go here.
1

Closed

DeploymentFramework.UACElevate

description

Hi ,

I am unable to run the MSI. Getting following error:

DeploymentFramework.UacElevate has stopped working

The same MSI is working in Prod. Is there any software required to install MSI?

Please advise.

Kind Regards,
Girish.a

file attachments

Closed May 8, 2015 at 3:43 PM by tfabraham

comments

tfabraham wrote May 7, 2015 at 4:58 AM

The single line of code within UacElevate that does anything useful is a call to .NET's System.Diagnostics.Process.Start() that passes through the program name and parameters. Does it work if you Deploy from the Start menu shortcuts, or do you see the same result?

agirish87 wrote May 8, 2015 at 5:57 AM

Hi tfabraham,

Thanks for reply.

I tried to deploy MSI using following methods:
1.Navigated to MSI path and ran MSI using commanPrompt
  1. directly ran MSI
  2. Used Msiexec.exe and ran it in Commant prompt.
    we got same error for all above deployment.
Could you please guide us to deploy using StartMenu shortcuts?

Thanks
girish.A

tfabraham wrote May 8, 2015 at 7:26 AM

Install the MSI. Do NOT check the checkbox on the last page of the installer. Then run the Deploy from the Start menu.

agirish87 wrote May 8, 2015 at 10:33 AM

Hi,

I am still getting same error.

Please advise.

Thanks

agirish87 wrote May 8, 2015 at 1:41 PM

Hi ,

Issue got resolved by generating MSI using BTDF V6.0.

Thank you!!

wrote May 8, 2015 at 3:43 PM

luna_daniel wrote Apr 5 at 8:09 PM

Sorry, I have this Issue.
I tried using BTDF v6.0 but can't work. I have same error.